Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Top Gear
Autor Wiadomość
pikpok Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 13
Reputacja: 0
Top Gear
Czy ktoś poza mną lubi ten program? Przyznam, mimo iż czasem dziecinny - Clarkson mnie bawi. Całość zrobiona jest z rozmachem i doskonałą oprawą dźwiękową. Recenzują raczej niedostępne dla mnie nowinki, ale za to mam ogromny ubaw oglądając ich zadania w tanich autach.

Co wy o tym sądzicie?
02-17-2012 08:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
andy889 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 61
RE: Top Gear
Ogladalem kiedys na TVN TURBO. Ale potem juz mnie znudzilo. Czesto gadaja od rzeczy, jakies dziwne grypsy zapodaja, ze nie wiadomo czy to juz sie smiac... ale auta kupuja fajne.

Czas, czas goni nas... Copywriting i pisanie tekstów. Meble wyprzedaże.
02-17-2012 08:51 PM
Sławek Offline
Użytkownik

Liczba postów: 62
Ja bardzo lubię ten program, jest zrobiony fajnie, ciekawie i pokazują ciekawe rzeczy, a nie jak jakieś debilne picowanie bryki, wieś tjuningi w MTV czy inne gówno. Przy Top Gearze raczej się nie da nudzić. A i poczucie humoru chłopaki mają fajne.

Diabeł Sławo! Projektowanie logo i basta. tanie długopisy reklamowe czekają. Diabeł
02-17-2012 10:45 PM
andy889 Offline
Użytkownik

A mnie sie pimp my ride w mtv podoba akurat. Nie chcialbys miec studia nagraniowego w aucie albo skaczacego zawieszenia? Albo takiego audio na 1000000000 wat?

02-18-2012 12:07 PM
Sławek Offline
Użytkownik

Nie właśnie, ja uważam że samochód jest do jeżdżenia, a nie do robienia w nim dyskotek, studia nagraniowego czy miejsca dla florystki do robienia bukietów z kwiatków czy biżuterii. Bo takie tam też widziałem jak przypadkiem trafiłem w TV akurat na to.

Diabeł Sławo! Projektowanie logo i basta. tanie długopisy reklamowe czekają. Diabeł
02-18-2012 01:26 PM
kolorowy Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 42
uwielbiam top gear, mam wszystkie książki clarksona! książki też czytaliście?

samochód jest jak facet i korepetycje - chwila nieuwagi i już pod nim leżysz jak tani węgiel
02-18-2012 01:36 PM
Sławek Offline
Użytkownik

Nie wszystkie, ja tylko dwie. Ale Clarkson faktycznie jest spoko facet i pisze fajnym, lekkim stylem. Dobrze się czyta, chociaż ja czytać za bardzo nie lubię ogólnie.

02-18-2012 01:49 PM
kolorowy Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 42
ja lubię, ale faktycznie facet ma taki lekki styl. uwielbiam opowieść o foce w jednej z książek, płaczę ze śmiechu za każdym razem kiedy do tego wracam ;d

samochód jest jak facet i korepetycje - chwila nieuwagi i już pod nim leżysz jak tani węgiel
02-18-2012 02:02 PM
wojtek92 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 65
Też lubie sobie pooglądać od czasu do czasu, fajnie prezentowany sprzęt, ciekawe wypowiedzi i no i jest zabawnie Duży uśmiech Ale wolę jednak Hammonda, większy z niego świrus niz Clarkson Duży uśmiech

Blaugrana al vent, un crit valent
Oferta monitoring pozycji dla wszystkich zapewnia: Pozycjonowanie stron Katowice i okolice
tenim un nom, el sap tothom:
Barça , Barça, Baaarça.!
02-18-2012 10:08 PM
andy889 Offline
Użytkownik

(02-18-2012 01:26 PM)Sławek napisał(a):  Nie właśnie, ja uważam że samochód jest do jeżdżenia, a nie do robienia w nim dyskotek, studia nagraniowego czy miejsca dla florystki do robienia bukietów z kwiatków czy biżuterii. Bo takie tam też widziałem jak przypadkiem trafiłem w TV akurat na to.

No bukiety kwiatow to jednak przeciegie totalne. Babskie rzeczy w aucie to tylko babki wlasnie z cyckami hehehe.

Klarkson napisal ksiazke? To ci heca hehehe. Moze sie kiedys skusze jak bede mial mnostwo czasu z niczym do robienia. skoro lekko pisze to ksiazka pewnie chuda Duży uśmiech

02-19-2012 11:10 AM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy:

Reklama:

roznoszenie ulotek gdańsk

notariusz w katowicach

Kontakt | Forum SUV | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS