SUV do 20.000zł? - Wersja do druku +- Forum SUV (http://www.forum-suv.com) +-- Dział: Forum SUV (/forum-1.html) +--- Dział: Dyskusja ogólna o SUV'ach (/forum-2.html) +--- Wątek: SUV do 20.000zł? (/thread-4611.html) |
SUV do 20.000zł? - Mr.Dex - 02-28-2016 11:31 AM Witam. Do tej pory jeżdżę Seatem Leonem 1 i myślę nad zmianą samochodu. Chciałbym coś większego, może mocniejszego, bardziej komfortowego Na początku w grę wchodziły sedany, lecz może jakiś suv? Do wydania mam 20.000zł. Auto musi być wygodne, żeby w mieście paliło tak do max 10l, koniecznie diesel i żeby w miarę wyglądało A i jeszcze najlepiej w manualu 4x4 nie koniecznie ale dobrze żeby było Na pierwszy rzut idzie Toyota RAV4 II z silnikiem 2.0, jakie opinie o tym silniku? Ile spali to ropy w mieście tak +/-? W tym problem, że się jeszcze uczę i dorabiam weekendami i muszę wziąć wszystkie aspekty pod uwagę Wpadły mi w oko jeszcze takie autka: * Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi * HYUNDAI TUCSON 2.0 CRDI * Nissan X-Trail 2,2 dCi Może coś i o tym autkach mi powiecie? Lecz najbardziej do gustu przypadła mi właśnie rav4 |