angielski w Bielsku-Białej - Wersja do druku +- Forum SUV (http://www.forum-suv.com) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Off-topic (/forum-7.html) +--- Wątek: angielski w Bielsku-Białej (/thread-4605.html) |
angielski w Bielsku-Białej - Liopu27 - 06-03-2014 02:00 PM wiecie może,gdzie warto zapisać się na angielski w Bielsku? interesują mnie zajęcia w szkole językowej w niewielkich grupach, bo mam opory przed mówieniem przy większej grupie to nie powiem ani słowa RE: angielski w Bielsku-Białej - Tingre39 - 06-03-2014 02:02 PM a może wcale nie szukaj szkoły i zajęć w grupie, tylko raczej potrzebne ci będą zajęcia z korepetytorem? tutaj nie będzie stresu i swobodnie możesz pokonywać swoje bariery językowe RE: angielski w Bielsku-Białej - Terske43 - 06-03-2014 02:04 PM ja myślę, że mała grupa będzie ok, bo o wiele łatwiej ci będzie później mówić przy większej ilości osób. jak dla mnie zajęcia w grupie są efektywniejsze, ale wszystko zależy kto co lubi i czego oczekuje. jeśli chcesz się zapisać na takie zajęcia w niewielkich grupach to sprawdź sobie ofertę. |