Na jakiej stacji tankujecie? - Wersja do druku +- Forum SUV (http://www.forum-suv.com) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Inne samochody (/forum-9.html) +--- Wątek: Na jakiej stacji tankujecie? (/thread-26.html) Strony: 1 2 |
Na jakiej stacji tankujecie? - Sławek - 02-19-2012 07:38 PM No właśnie - tankujecie na znanych dużych koncernach (jeśli tak - na jakich?), czy może w jakichś małych przydomowych stacyjkach u jakichś wujów Staszków? Patrzycie raczej na cenę, czy na jakość paliwa? RE: Na jakiej stacji tankujecie? - kolorowy - 02-19-2012 09:05 PM ja najbardziej lubię shell. najbliżej domu... a poza tym nigdy nie zawiodłem się na jakości, a ceny wszędzie po ch**** RE: Na jakiej stacji tankujecie? - ganja4life - 02-20-2012 11:21 PM Najczęściej na bp, może nie najtaniej ale mam do niej najbliżej i po drodze z pracy/do pracy. No i zbieram te ich śmieszne punkciki więc czasem coś wskoczy jakis drobny upominek Batonik za 100 litrów benzyny smakuje bosko hahaha, żartuje oczywiście RE: Na jakiej stacji tankujecie? - kolorowy - 02-20-2012 11:29 PM Ganja, masz racę, hehe. system premiowy na stacjach to jest to. hot dog za 200 litrów itd. RE: Na jakiej stacji tankujecie? - Sławek - 02-21-2012 05:59 AM Hehehe, no tak - ja tankuję na Statoilu, też tę ich śmieszną kartę na punkty dałem sobie wcisnąć i ostatnio po ponad pół roku intensywnego tankowania tylko u nich dostałem płyn do spryskiwaczy i hotdoga Chyba trzebaby TIRa tankować u nich codziennie żeby 'zarobić' na jakiś sprzęt do kuchni czy coś lepszego od hotdoga w ogóle. RE: Na jakiej stacji tankujecie? - Ranak - 02-23-2012 04:39 PM Shell ma chyba jakościowo najlepsze paliwo, na BP się już przejechałem więc nie ma mowy. Czasami tankuję też u takiego gościa na obrzeżach miasta, on przywozi dobre paliwo i nie chrzci go niczym, bo ta stacyjka to jego jedyne źródło utrzymania i raczej by nie chciał stracić klientów. RE: Na jakiej stacji tankujecie? - andy889 - 02-23-2012 05:09 PM Na takiej lokalnej stacji "GAŹNIK" kolo mojego osiedla, maja gaz z orlena, wiec dosc dobry. Co dziwniejsze jest tanszy niz na samym orlenie kilometr dalej RE: Na jakiej stacji tankujecie? - wojtek92 - 02-24-2012 06:58 PM Ranak a co siestało, że na BP sie przejechałeś? To duża firma i chyba nie mogąsobie pozwolic na jakieś oszukiwanie klientów wg mnie. Mój ojciec też tankuje na BP i zbiera punkty, troche i juz ma bo nie wydaje na byle co a tankuje od kiedy pamiętam. RE: Na jakiej stacji tankujecie? - kolorowy - 02-28-2012 03:08 PM (02-23-2012 05:09 PM)andy889 napisał(a): Na takiej lokalnej stacji "GAŹNIK" kolo mojego osiedla, maja gaz z orlena, wiec dosc dobry. Co dziwniejsze jest tanszy niz na samym orlenie kilometr dalej andy jaja sobie robisz, nie? nie ma takich stacji, a przynajmniej ja nie wierzę w istnienie takich. RE: Na jakiej stacji tankujecie? - Sławek - 02-29-2012 08:12 AM (02-28-2012 03:08 PM)kolorowy napisał(a):Od groma jest małych stacyjek 'przydomowych', gdzie ktoś inwestuje w jeden dystrybutor i ma paliwo parę groszy tańsze niż na stacji. Ja rzadko bo rzadko, ale czasem tankuję u takiego kolesia na wyjazdówce z mojego miasta. Oni są uczciwi, bo zwykle mają tylko ten jeden dystrybutor i nic więcej, więc szanują klientów(02-23-2012 05:09 PM)andy889 napisał(a): Na takiej lokalnej stacji "GAŹNIK" kolo mojego osiedla, maja gaz z orlena, wiec dosc dobry. Co dziwniejsze jest tanszy niz na samym orlenie kilometr dalej |