![]() |
Auto vs. zima - Wersja do druku +- Forum SUV (http://www.forum-suv.com) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Inne samochody (/forum-9.html) +--- Wątek: Auto vs. zima (/thread-8.html) Strony: 1 2 |
Auto vs. zima - pikpok - 02-17-2012 04:49 PM Coś w miarę na czasie, czyli jak radzicie sobie z zimą? Coś poza wyciąganiem akumulatorów na noc i smarowaniem uszczelek? Czy ktoś może zainstalował niefabryczne ogrzewanie filtru paliwa? Podobno doskonale się sprawdza nawet w nie-skandynawskich warunkach. RE: Auto vs. zima - andy889 - 02-17-2012 08:53 PM Najprosciej - do garazu! chyba nigdy nie ma skrobania ani nic. Ogrzewanie filtru paliwa? A po co? Silnik sam w sobie jak odpali to jest goracy, jak benzyna zamarznie to raz raz ja stopi. RE: Auto vs. zima - Sławek - 02-17-2012 10:43 PM Ja w sumie nic w swoim autku zimą nie robię specjalnego, jedynie odsuwam wycieraczki od szyby jak stoi na parkingu. Nie mam jakichś większych problemów z nim. Niestety garażu się nie dorobiłem i chyba nieprędko się dorobię, hehe. RE: Auto vs. zima - andy889 - 02-18-2012 12:09 PM z innego tematu zgapilem, ze masz bwm. i to moim zdaniem dlatego nie masz problemow. bmw zarabiste auto. a garaz tez zarabista rzecz miec. RE: Auto vs. zima - kolorowy - 02-19-2012 09:17 PM pamiętam jak podczas robienia prawka wpadłem w poślizg... k**** ogarnął mnie blady strach, instruktor też miał pewnie w gaciach. masakra ;// ale o tym ogrzewaniu filtru to szczerze się przyznam, że nie słyszałem... RE: Auto vs. zima - ganja4life - 02-20-2012 11:10 PM Ja na swój samochód chucham i przytulam go troskliwie, wtedy zaraz mrozy puszczają i jest mu cieplutko, jest gotowy do drogi hehehe ![]() A tak na serio to nic szczególnego, opony zimówki, uszczelki i takie tam. Zimy mu niestraszne ![]() RE: Auto vs. zima - Ranak - 02-23-2012 04:37 PM Ja dokładnie tak jak napisał andy - trzymam autko w garażu u tatuśka, heh. Mam szczęście że mi ten garaż oddał, bo moje dzieciątko mogłoby nie przeżyć mrozów ![]() RE: Auto vs. zima - wojtek92 - 02-24-2012 07:00 PM Ojciec mój też trzyma w garażu i sie opiekuje nim czule hehe ![]() RE: Auto vs. zima - kolorowy - 02-28-2012 03:09 PM mnie nie stać, ani na garaż ani na parking... dobrze, że na auto mnie jeszcze stać, choć niedługo też pewnie przestanie :DDDD RE: Auto vs. zima - bozydar88 - 02-29-2012 03:06 AM Oprócz przytulania ( ![]() ![]() |