![]() |
Zlewozmywak wpuszczany a nakładany - Wersja do druku +- Forum SUV (http://www.forum-suv.com) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Off-topic (/forum-7.html) +--- Wątek: Zlewozmywak wpuszczany a nakładany (/thread-4623.html) |
Zlewozmywak wpuszczany a nakładany - Nari - 02-28-2018 09:35 PM Witam, W ostatnim czasie zetknąłem się z pojęciem zlewozmywaków nakładanych. Do tej pory znałem m.in. zlewozmywaki wpuszczane, lecz nie słyszałem o zlewozmywakach nakładanych. Czy to jest to samo, czy nie? RE: Zlewozmywak wpuszczany a nakładany - Sence - 02-28-2018 09:36 PM Nie należy mylić zlewozmywaków wpuszczanych z nakładanymi. To zupełnie różne rodzaje zlewozmywaków. Te pierwsze zamieszcza się w otworze zlokalizowanym w blacie. Z kolei te drugie osadza się w sposób bezpośredni na szafce i bez użycia blatu. Jedyne co łączy oba rodzaje zlewozmywaków to fakt, że ich montaż nie jest w żaden sposób skomplikowany. RE: Zlewozmywak wpuszczany a nakładany - Nari - 02-28-2018 09:37 PM Wielkie dzięki za błyskawiczną odpowiedź i rozwianie wątpliwości! |