![]() |
Filmy - Wersja do druku +- Forum SUV (http://www.forum-suv.com) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Off-topic (/forum-7.html) +--- Wątek: Filmy (/thread-20.html) |
Filmy - Sławek - 02-17-2012 11:03 PM Temat zbiorczy o filmach - jakie lubicie, jaki ostatnio oglądaliście, na jakim się zawiedliście a miał być fajny, może na jaki wybieracie się do kina niedługo? Ja najbardziej lubię horrory i thrillery. Właściwie prawie codziennie jakiś oglądam. RE: Filmy - andy889 - 02-18-2012 12:18 PM Szybcy i wsciekli - pierwsze. To tak nawet w temacie hehe. American Pie - w sumie wszystkie. Jedno mi sie nie podobalo ale nie pamietam ktore. I podobne do american pie takie jakies o milosci i zabawie jednoczesnie hehe RE: Filmy - kolorowy - 02-18-2012 01:45 PM American Pie, świetny film chociaż z każdą kolejną częścią wg mnie coraz gorszy. uwielbiam filmy takie jak: skazani na shawshank, czy zielona mila. niesamowite i genialne! RE: Filmy - wojtek92 - 02-18-2012 09:50 PM Teraz ma być kolejna część American Pie, z oryginalna obsadą, chetnie obejrze i nie moge sie doczekać żeby zobaczyć mamę Stiflera ponownie ![]() Ja ostatnio oglądałem ostatniego terminatora. Dobry był ale szkoda że Arnie na tak krótko sie pojawił ![]() RE: Filmy - ganja4life - 02-19-2012 07:03 PM Super zioło! Najlepsza komedia jaką widziałem, pamietam w szkole dawno temu była beka z tego, no i do dzisiaj jest w sumie bo to temat zawsze na czasie. Polecam ![]() RE: Filmy - Ranak - 02-23-2012 04:50 PM Ja lubię dobre polskie komedie, jak "Chłopaki nie płaczą" czy "Poranek Kojota", hehe. Kiedyś to się robiło w Polsce komedie, nie to co teraz te cholerstwa z Adamczykiem i Szycem. RE: Filmy - wojtek92 - 02-24-2012 06:26 PM No masz rację absolutną, poranek kojota czy chłopaki... to przecież klasyka i nic się nie umywa do nich. Teksty na zawsze pozostaną kultowe hehe ![]() RE: Filmy - befsztyk - 02-27-2012 03:32 PM Wojtek92 - hehe, racja. Dialogi z tych filmów będą już na zawsze nieśmiertelne ![]() RE: Filmy - wojtek92 - 02-27-2012 04:21 PM No właśnie. Teraz juz nie robią takich komedii, tylko jakieś durne "tylko mnie kochaj" albo "to nie tak jak myślisz kotku". To wszystko takie beznadziejne i głupie że aż sie żygać chce. Polskie kino upada niestety. RE: Filmy - befsztyk - 02-27-2012 06:03 PM Dokładnie. Dawniej polskie kino miało coś w sobie i produkowało naprawdę dobre komedie, do których nadal chce się wracać. A teraz? Do tych, które wymieniłeś dodałbym jeszcze "Ciacho" (no, dobra, jest kilka zabawnych gagów/dialogów) i ostatni "przebój" czyli "Kac Wawa"... Zresztą czy tylko mnie wku...rza to, że w praktycznie każdej tego typu produkcji pojawiają się non stop ci sami aktorzy? |