Forum SUV
Najlepsza przygoda motoryzacyjna - Wersja do druku

+- Forum SUV (http://www.forum-suv.com)
+-- Dział: Inne (/forum-5.html)
+--- Dział: Inne samochody (/forum-9.html)
+--- Wątek: Najlepsza przygoda motoryzacyjna (/thread-6.html)

Strony: 1 2

RE: Najlepsza przygoda motoryzacyjna - andy889 - 02-23-2012 05:04 PM

Moja "przygoda" to jak moja byla dżaga kierowała autem (glupia byla jak mydlo w plynie) a ja spalem jako pasazer i jak sie obudzilem to zauwazylem ze jakims cudem wyladowala na lewym pasie... autostrady. Pytalem czy ja poj...balo, ale sie obrazila wtedy... esz te baby. Zerwalem z nia bo byla glupia... JAK MOZNA WJECHAC NA AUTOSTRADE POD PRAD?! NIE DA SIE!

RE: Najlepsza przygoda motoryzacyjna - Ranak - 02-24-2012 12:08 PM

Loooool, też się zastanawiam jakim cudem, to jest niewykonalne przecież zupełnie Duży uśmiech Nie mogę, co za dziunia Duży uśmiech

RE: Najlepsza przygoda motoryzacyjna - wojtek92 - 02-24-2012 06:46 PM

Widziałem kiedyś taką sytuację hehe, moze to byleś ty? Duży uśmiech
Nie pamietam czy to L-ka jechała za wolno czy tamten za nią nie dostosował prędkości, ale stuknął w L-ke dość mocno. Nikomu sie nic nie stało, ale hałasu było a i instruktor L-ki sie nieźle wku*wił hehe

RE: Najlepsza przygoda motoryzacyjna - kolorowy - 02-28-2012 12:49 PM

jak można k****, wjechać na autostradę pod prąd? nie rozumiem k*****
kobiety są nieobliczalne. dlatego najlepszymi kierowcami są mężczyźni.. Uśmiech

RE: Najlepsza przygoda motoryzacyjna - wojtek92 - 02-29-2012 04:31 PM

Ja widziałem kiedyś faceta jadącego pod prąd hehe, moze to był jakis anglik i nie skapnał sie że źle jedzie. Także nie tylko babkom się zdarzają takie akcje.

RE: Najlepsza przygoda motoryzacyjna - suvaczka - 02-29-2012 04:54 PM

udam, że nie widziałam co piszecie o kobietach za kółkiem Oczko

ale obcokrajowcy to zawsze dziwnie jeżdżą, tak mi się wydaje, że każdy potrafi jeździć tylko w swoim kraju ;d (pomijając tych, którzy w ogóle nie umieją...)