![]() |
Filmy - Wersja do druku +- Forum SUV (http://www.forum-suv.com) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Off-topic (/forum-7.html) +--- Wątek: Filmy (/thread-20.html) |
RE: Filmy - kolorowy - 02-28-2012 12:01 PM racja befsztyk, czasami już nie mogę patrzeć na mordę karolaka i innych. przesada. a 'kac wawa' to dla mnie podróbka kac vegas i taka jest prawda, nawet nie będę oglądał. oglądaliście kac vava 2? chcę wiedzieć czy warto i czy nie zepsuje sobie wrażenia jedynki ;d RE: Filmy - befsztyk - 02-28-2012 01:11 PM Dobrze wiedzieć, że nie jestem sam ![]() A nie chodzi Ci raczej o Kac Vegas 2? Chyba, że ja coś źle zrozumiałem.. RE: Filmy - kolorowy - 02-28-2012 03:06 PM FU! oczywiście, że o kac vegas 2, sory kolega. ;X już mi się popier**** RE: Filmy - kukulele - 02-28-2012 06:22 PM Popierpapier ci sie bo film jest popier ![]() emotka nie pasuje do reakcji, ale chyba kazdy wie osochosi ![]() RE: Filmy - derpiderp - 02-28-2012 11:38 PM Może kiedyś znowu doczekamy się jakiejś dobrej POLSKIEJ komedii ![]() Jak na razie mogę polecić Sztos 2. Nie jest jakichś górnych lotów, ale na sobotni wieczorek przy piwku i chipsach idealny. Polecam też obejrzeć 1cz. ![]() RE: Filmy - kukulele - 02-28-2012 11:46 PM Sztos 2... ogladalem. 4 liter mi nie urwal ale niektore momenty nawet zabawne RE: Filmy - befsztyk - 02-28-2012 11:56 PM kolorowy - No, to to ja rozumiem! Nie chcę Ci tu spoilerem w twarz rzucać, ale na pewno się nie zawiedziesz drugą częścią ![]() RE: Filmy - bozydar88 - 02-29-2012 03:10 AM Głównie filmy historyczne i klasyka kina - Tylko Dla Orłów, Pulp Fiction, wszystkie filmy Hitchcocka... długo by wymieniać. Ostatnio w kinie byłem za to na Rzezi Polańskiego. Całkiem niezłe, ktoś ma jakieś swoje osobiste przemyślenia nt. filmu? RE: Filmy - befsztyk - 02-29-2012 03:13 AM Niestety nie miałem okazji, żeby zobaczyć, ale słyszałem mieszane opinie i nie wiem czy warto poświęcać czas na ten film. Skoro oglądałeś, może podzielisz się swoimi odczuciami? RE: Filmy - bozydar88 - 02-29-2012 03:22 AM Początkowo mi się wydawało, że to tylko kolejna komedia, tyle, że tym razem za ten gatunek zabrał się Polański. Cholera, jak się myliłem... wnikliwe obserwacje różnic między klasami społecznymi w Big Apple, do tego wspaniala gra aktorska. Szkoda tylko, że takie krótkie, no ale w końcu ekranizacja sztuki teatralnej. Zresztą może i dobrze, że to tylko 83 minuty, potem te pokłady miodu by się zwyczajnie rozmyły ![]() |