Forum SUV
Wasze nicki - Wersja do druku

+- Forum SUV (http://www.forum-suv.com)
+-- Dział: Inne (/forum-5.html)
+--- Dział: Off-topic (/forum-7.html)
+--- Wątek: Wasze nicki (/thread-9.html)

Strony: 1 2

Wasze nicki - pikpok - 02-17-2012 04:51 PM

Skąd wasz nick?

Pikpok, wszyscy wiedzą, pingwin taki. Nick wziął się stąd, że kiedyś interesowałem się animacją poklatkową i prostymi efektami w tej technice. Bajka o Pikpoku wyznaczyła mi w paru miejscach dobry kierunek do osiągnięcia celu.

RE: Wasze nicki - andy889 - 02-17-2012 09:00 PM

Andy bo kiedys tlumaczylem prace domowa na angielski i tak przetlumaczylo moje imie. Na ktoryms forum andy89 (89 to moj rocznik) bylo zajete to dopisalem osiem.

RE: Wasze nicki - Sławek - 02-17-2012 10:20 PM

Z moim nickiem nie wiąże się żadna ciekawa historia, ani nawet nieciekawa. Tak mi dali rodzice na imię.

RE: Wasze nicki - wojtek92 - 02-19-2012 06:24 PM

mój nick to imię i rok urodzenia jakby ktoś sienie domyślił Duży uśmiech Nie miałem pomysłu na nic niezwykłego zresztą zwykle tego nicka uzywam na forach ajk gdzieś zobaczycie wojtka92 to bedziecie wiedziećże to ja Duży uśmiech

RE: Wasze nicki - ganja4life - 02-19-2012 06:57 PM

Pikpok to taki dziewczęcy nick, no nie wiem hehehe Duży uśmiech

Mój się wiadomo od czego wział hehe, kmwtw!! Chciałem sobie wymyślić coś innego bo też juz mam na innym forum ale potem pomyślałem, że trza każdemu pokazywać co jest najważniejsze w życiu.
Bless Duży uśmiech

RE: Wasze nicki - befsztyk - 02-27-2012 02:57 PM

Nick znikąd. Pierwsze lepsze słowo jakie wpadło do głowy przy rejestracji no i całkiem niezłe mięsko, hehe Duży uśmiech

RE: Wasze nicki - wojtek92 - 02-27-2012 04:22 PM

Hehehe, zgadzam się nie ma to jak dobry wysmażony befsztyk. Prawdziwie męskie jedzenie ,w sam raz na offroad na ten przykład Duży uśmiech

RE: Wasze nicki - befsztyk - 02-27-2012 06:06 PM

Dodałbym jeszcze kufel dobrego, schłodzonego piwa, ale na wypad samochodem, to już średnio pasuje... Chyba, że do planu dołączymy nockę w lesie z jakąś ładną panią, to taki mały piknik... czemu nie Duży uśmiech
O.... hmhm Zawstydzony

[Obrazek: akt-w-lesie.jpg]

RE: Wasze nicki - kukulele - 02-28-2012 06:19 PM

Hm.. kukulele to tak instrument jest Język maly, ale za to jakie dzwieki wydaje!

befsztyk - ciekawe zdjecie.. bardzo ladny pien Język

RE: Wasze nicki - derpiderp - 02-28-2012 11:29 PM

Na pewno kojarzycie serię zdjęć takiego komicznego psa... mopsa chyba. Kilka ujęć zebranych zusammen do kupy i na każdym podpis typu "Herp, derp" Język Ot i cała geneza mojego idiotycznego nicku Oczko