Forum SUV

Pełna wersja: Powitania
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, zakładam temat. Bo takiego jeszcze nie ma... tak, właśnie dlatego. Jestem (jak wskazuje na to nick) Bożydar, fanboj aut typu SUV i ogólnie przyjemny typek. Mam zamiar zostać tu na dłużej i trochę to wszystko rozruszać Uśmiech
Cześć jak czapka, jestem Sławo, lubię się dobrze bawić w klubach i na meczach Duży uśmiech Mam prawie 27 lat, jestem magistrem socjologii (nie wiem co mnie podkusiło na taki kierunek, haha), mieszkam od urodzenia w Gliwicach. No i kocham duże samochody Uśmiech
To ja też się przywitam, chociaż jestem juz tu od jakiegoś czasu Duży uśmiech Witam wszystkich hehe. Jestem Wojtek, rocznik 92, fan szybkich samochodów, pięknych kobiet albo i też na odwrót hehehe. Pozdrawiam wszystkich fanow suvów
dzień dobry, wiktoria miło mi ;3 jestem fanką suvów i dlatego zawitałam na to męskie forum... ;3
Nasza rodzyneczko, zajmiemy się Tobą jak trzeba, hehe Duży uśmiech
Ja jestem Robercik, wieczny studencik, fan jazdy na snowboardzie i na siedzeniu kierowcy w dużych autkach Duży uśmiech
Przekierowanie