Temat zbiorczy o filmach - jakie lubicie, jaki ostatnio oglądaliście, na jakim się zawiedliście a miał być fajny, może na jaki wybieracie się do kina niedługo?
Ja najbardziej lubię horrory i thrillery. Właściwie prawie codziennie jakiś oglądam.
Szybcy i wsciekli - pierwsze. To tak nawet w temacie hehe.
American Pie - w sumie wszystkie. Jedno mi sie nie podobalo ale nie pamietam ktore.
I podobne do american pie takie jakies o milosci i zabawie jednoczesnie hehe
American Pie, świetny film chociaż z każdą kolejną częścią wg mnie coraz gorszy. uwielbiam filmy takie jak: skazani na shawshank, czy zielona mila. niesamowite i genialne!
Teraz ma być kolejna część American Pie, z oryginalna obsadą, chetnie obejrze i nie moge sie doczekać żeby zobaczyć mamę Stiflera ponownie
Ja ostatnio oglądałem ostatniego terminatora. Dobry był ale szkoda że Arnie na tak krótko sie pojawił

Super zioło! Najlepsza komedia jaką widziałem, pamietam w szkole dawno temu była beka z tego, no i do dzisiaj jest w sumie bo to temat zawsze na czasie. Polecam

Ja lubię dobre polskie komedie, jak "Chłopaki nie płaczą" czy "Poranek Kojota", hehe. Kiedyś to się robiło w Polsce komedie, nie to co teraz te cholerstwa z Adamczykiem i Szycem.
No masz rację absolutną, poranek kojota czy chłopaki... to przecież klasyka i nic się nie umywa do nich. Teksty na zawsze pozostaną kultowe hehe

Wojtek92 - hehe, racja. Dialogi z tych filmów będą już na zawsze nieśmiertelne

No właśnie. Teraz juz nie robią takich komedii, tylko jakieś durne "tylko mnie kochaj" albo "to nie tak jak myślisz kotku". To wszystko takie beznadziejne i głupie że aż sie żygać chce. Polskie kino upada niestety.
Dokładnie. Dawniej polskie kino miało coś w sobie i produkowało naprawdę dobre komedie, do których nadal chce się wracać. A teraz? Do tych, które wymieniłeś dodałbym jeszcze "Ciacho" (no, dobra, jest kilka zabawnych gagów/dialogów) i ostatni "przebój" czyli "Kac Wawa"... Zresztą czy tylko mnie wku...rza to, że w praktycznie każdej tego typu produkcji pojawiają się non stop ci sami aktorzy?